• 1402/07/03 - 12:29
  • - تعداد بازدیدکننده: 426
  • /ZG

افزایش پنج درصدی ماموریت های اورژانس در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰

دکتر رضا زاده رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌غربی درمراسم گرامیداشت روز اورژانس 115 و فوریت های پزشکی اظهار داشت: همکاران اورژانس و فوریت های پزشکی نقش اصلی را در درمان و سلامت ایفا می کنند.

وی خطاب به همکاران فوریتهای پزشکی ادامه داد: بسیاری از افراد آرزو دارند که در جایگاه شما فعالیت کنند و خداوند نظاره گر فعالیت و تلاش های شما است.

دکتر رضا زاده بیان کرد: در مجموع ۱۰۷ پایگاه شهری و جاده ای در استان وجود دارد و همچنین ۴ دستگاه موتورلانس، ۱ دستگاه بالگرد و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس در استان فعالیت می کنند.

وی  در ادامه افزود: در مجموع ۱۰۲ هزار ماموریت در سال گذشته توسط اورژانس در استان انجام شد که نسبت به سال ۱۴۰۰ پنج درصد افزایش دارد.

دکتر رضازاده با بیان اینکه در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰ به دلیل کاهش بیماری کرونا ماموریت های تنفسی اورژانس کاهش داشته است بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۳ هزار ماموریت تنفسی داشتیم که در سال ۱۴۰۱ این میزان به ۵ هزار و ۶۰۰مورد کاهش یافت که نشانگر کاهش ۵۷ درصدی در این حوزه است.

وی ابراز داشت: نیروهای اورژانس ارومیه با انجام ۴۵ هزار ماموریت در سال گذشته تقریبا نیمی از ماموریت های اورژانس در استان را انجام دادند و این درحالی است که تعداد نیروهای اورژانس این شهر یک چهارم نیروهای اورژانس در سراسر استان است.

سامان تواضع خلیق

سامان تواضع خلیق