• 1402/09/25 - 18:10
  • /ZWt

بیماریهای غیر واگیر ، تهدید سلامت

دکتر علی افشانی مدیر روابط عمومی دانشگاه و رئیس کارگروه آموزش ، ارتباطات و مشارکت‌های اجتماعی در پویش ملی غربالگری دیابت و پر فشاری خون سخران پیش از خطبه های نماز جمعه اهل تسنن شهرستان ارومیه در مسجد امام شافعی در تاریخ 24 آذرماه سالجاری بود .

وی طی سخنانی به اهمیت سلامت و توجه به آن و همچنین به بیماریهای واگیر و غیر واگیر و تفاوتهای آنها اشاره نموده و گفت: اگر باکتریها، ویروسها و انگلها عوامل انتقال دهنده بیماریهای واگیر هستند ، شیوه زندگی ناسالم و پرخطر از مهمترین عوامل ایجاد و مستعد کننده بیماریهای غیر واگیر می باشد .

وی افزود: امروز بیماریهای غیر واگیر از تهدید کننده های اصلی سلامت افراد می باشند و پیشگیری از ابتلا به آنها و همچنین تشخیص بموقع از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

این مقام مسئول اضافه کرد: دو بیماری دیابت و پرفشاری خون از جمله بیماریهای شایع غیرواگیر با عوارض زیاد هستند و تشخیص به موقع آنها از بسیاری از خطرات و عوارض ناشی از این بیماریها می کاهد .

دکتر افشانی با اشاره به برگزاری پویش ملی غربالگری دیابت و پر فشاری خون از مردم درخواست کرد برای ارتقای سلامت خود حتما در این پویش مشارکت داشته باشند .

گفتنی است پویش ملی غربالگری دیابت و پر فشاری خون از 20 آبان سالجاری در استان آذربایجان غربی همزمان با کل کشور آغاز شده و تا 15 دیماه ادامه دارد .

در این پویش کلیه افراد بالای 18 سال و مادران باردار در همه سنین مورد اندازه گیری قند و فشار خون قرار می گیرند .