• 1402/10/24 - 13:06
  • /Zej
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا

لزوم فرهنگ سازی و ارتقا آگاهی عمومی در مقوله اهداء عضو

صبح یکشنبه 24 دی ماه سالجاری نوروزی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر مخدومی مسئول واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه و دکتر افشانی مدیر روابط عمومی دانشگاه با حجازی فر مدیر کل صدا و سیمای آذربایجان غربی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر مخدومی ضمن تشکر از برگزاری این جلسه گفت:21 مرکز دیالیز در این استان وجود دارد که به 1600 بیمار دیالیزی ارائه خدمت می کند که از این تعداد 800 نفر واجد شرایط پیوند هستند، وی افزود: ولی تعداد اهداء عضو از موارد مرگ مغزی در استان بسیار کم است و نیازمند فرهنگ سازی و آگاهی بخشی عمومی در این خصوص ضروری است.

دکتر مخدومی همچنین گفت: در این میان نقش رسانه ملی بسیار مهم است و نیازمند همکاری صدا و سیما برای توسعه فرهنگ اهداء عضو هستیم.

وی همچنین از برگزاری جشن نفس در اسفندماه سالجاری خبر داد.

نوروزی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بر اهمیت حضور رسانه ها و نقش آفرینی آنها در اطلاع رسانی های مربوطه ضروری عنوان کرد.

در ادامه حجازی فر مدیر کل صدا و سیمای استان ضمن تقدیر از این حضور و اعلام آمادگی برای انجام اقدامات مربوطه گفت: برای تهیه برنامه های تاثیر گذار و هنرمندانه اعلام آمادگی می کنیم و به توسعه فرهنگ اهداء عضو برای تداوم زندگی بیماران نیازمند به پیوند باور داریم.

وی همچنین گفت: برای تهیه فیلم ها و نماهنگ های تاثیرگذار تهیه و پخش آماده است.

رعنا خیاط خویی

رعنا خیاط خویی