تاریخ : 06 مرداد 1403 ساعت : 19:20:28
  • 1403/03/12 - 19:06
  • /Z2p8

مرکز جامع خدمات سلامت قره حسنلو در مدت یکسال احداث و به بهره برداری رسید

شنبه 12 خرداد 1403 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قره حسنلو افتتاح شد .

دکتر محمد امین ولی زاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در حاشیه افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستایی قره حسنلو و در گفت و گو با خبرنگار صدا و سیما گفت: امروز شاهد افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت روستایی قره حسنلو با حضور استاندارآذربایجان غربی ونماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی بودیم‌.

وی ادامه داد: در سال گذشته همین زمان کلنگ احداث این پروژه بر زمین زده شد و در عرض یک سال و با اعتبار ۱۳۰ میلیارد ریالی با زیربنای ۵۵۰ متر مربع افتتاح و به بهره برداری رسید.

دکتر ولی زاد در ادامه افزود: این پروژه جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به چهار روستای تحت پوشش این مرکز فعالیت می کند و دو خانه بهداشت و یک پایگاه سلامت زیر مجموعه این مرکز هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه حدود ۳ هزار و۸۰۰ نفر تحت پوشش این مرکز خدمات جامع سلامت قرار می گیرند گفت: خدمات پزشکی، دندانپزشکی، مراقبت سلامت در دوران بارداری ازجمله خدمات ارائه شده در این مرکز است و مردم این منطقه برای دسترسی هرچه بهتر به خدمات بهداشتی  درمانی  می توانند به این مرکز مراجعه کنند.

• گروه خبری :