• 1402/09/13 - 15:19
  • /ZKp

افتخار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در اولین جشنواره کلان منطقه ای اتا در اردبیل

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا ، معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اولین جشنواره اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند در تحقق پاسخگویی اجتماعی (اتا) را در دو سطح دانشگاه و سطح کلان منطقه دو، با هدف گسترش فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی، شناسایی و رشد استعدادهای دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان در پاسخگویی اجتماعی و ترویج الگوهای مناسب 9 آذر سالجاری برگزار  نمود .

این جشنواره در دو بخش دانشگاهی و کلان منطقه ای با رقابت بیش از300 اثر در بخش دانشگاهی و بیش از 60 اثر در بخش کلان منطقه ای برگزارشد، درمراسم اختتامیه از 25 اثر برتر منطقه ای و 15 اثر برتر دانشگاهی تجلیل گردید .

این جشنواره با حضور میهمانانی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، دکتر غلامرضا حسن زاده دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی ،  دکتر ابراهیم کلانتر دبیر شورای کشوری برنامه تعالی عدالت و بهره وری درآموزش ، دکتر رستمیان ،رئیس کارگروه کشوری پاسخگویی اجتماعی و دکتر بیتا مهروی دبیر کارگروه کشوری پاسخگویی اجتماعی برگزار شد.

دراین جشنواره از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دکتر سحر مهرانفر عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی کلان منطقه 2 ، دکتر فهیم ایراندوست رئیس کارگروه آموزش پاسخگو ، دکتر شاه صنم غیبی مدیر تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی و رعنا اصغری کارشناس امور فرهنگی حضور داشتند و 3 اثر از ارومیه بعنوان آثار برتر تقدیر گردید .

اثر اول توسط دکتر شاه صنم غیبی در بخش پژوهش و مقاله با عنوان نقش هوش مصنوعی در توسعه دانشگاه های بدون مرز،  با همکاری دکتر رحیم محمودلو، دکتر بهلول رحیمی و مهندس لادن سلطانزاده، برگزیده رتبه اول کلان منطقه ای شدند.

همچنین از اثردوم که توسط حدیث کریمی دانشجوی رشته پزشکی در حیطه فناوری با عنوان شبیه ساز جهت افزایش هنرارتباط موثر درمانگر با مددجو با استفاده از واقعیت مجازی و هوش مصنوعی بود، تجلیل گردید.

و از اثر سوم که توسط رعنا اصغری کارشناس امور فرهنگی با عنوان کمیک استریپ هدیه در حیطه داوطلبانه بود،تجلیل شد.