به گزارش پایگاه خبری وب دا آذربایجان غربی
برگزاری جشنواره فرهنگی،آموزشی و تحقیقاتی دستیاران جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
اول مهرماه سال جاری جشنواره فرهنگی، آموزشی وتحقیقاتی دستیاران جدید الورود(فرات) دانشگاه علوم پزشکی ارومیه باحضور دکتر محمد امین ولی زاد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی در محل پروهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه آغاز به کار کرد.
دکتر محمد امین ولی زاد،رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در این مراسم گفت: آموزش و تحقیقات از ارکان اصلی دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.
دکتر ولی زاد بیان کرد: وظیفه آموزش در دانشگاه علوم پزشکی فقط معطوف به درس خواندن نیست بلکه شامل پژوهش، اخلاق در پژوهش، و اخلاق حرفه ای نیز می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه دستیاران عزیز دراین جشنواره با مباحثی همچون مقاله نویسی و اخلاق پزشکی نیز آشنا می شوند ابراز امیدواری کرد: این دوره هم از لحاظ تحصیلی، آموزش بالینی و هم سجایای اخلاقی مفید واقع شود.
وی بیان کرد: ۸۰ دستیار تخصصی در ۱۳ رشته در سال جدید در دانشگاه علوم پزشکی استان جذب شده اند و همچنین دو رشته جدید به رشته های دستیاری دانشگاه در سال جاری افروده شده است.
در این مراسم معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز با بیان اینکه ارومیه خاستگاه اولین دانشکده طب، پرستاری و خانه بهداشت کشور است افرود: بعد از جنگ جهانی اول و تا سال ۱۳۵۶ آموزش پزشکی در ارومیه وجود نداشت و از سال ۱۳۶۵ و جداشدن وزارت علوم و وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در ارومیه تاسیس گردید.
دکتر محمود لو با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان دارای ۴۶۹ هیات علمی، ۱۲ دانشکده، ۶ مرکز آموزشی و درمانی، ۲۰۰۰ تخت آموزشی و درمانی،۵ هزار و ۶۴ دانشجو و ۶۸ رشته تکمیلی است خاطر نشان کرد: از میان این تعداد رشته تکمیلی مجوز ۱۵ رشته طی دو سال اخیر جذب شده و تعداد کل رشته های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۱۳ مورد است.
معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه علوم پزشکی استان درجشنواره فرهنگی، آموزشی و تحقیقاتی دستیاران جدید الورود(فرات) دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: در سه سال اخیر میزان مقالات چاپ شده دانشگاه علوم پزشکی استان از ۲۵ به ۳۲ درصد افرایش یافته است.
وی با بیان اینکه در سال جاری ۴۵۰ مقاله توسط دانشگاه علوم پزشکی استان در مجلات بین المللی چاپ شده است افرود: انتظار می رود تا پایان سال میلادی جاری نیز ۲۰۰ مقاله دیگر چاپ شود.
دکتر صابر قلی زاده اضافه کرد: در نمایشگاه کتاب سال جاری حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیارد تومان کتاب خریداری و در دسترس دانشکده های مختلف دانشگاه قرار گرفت و دانشگاه دارای ۴ مجله است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خاطر نشان کرد: امروز مرکز رشد دانشگاه در فضای ۳ هزار متری برای شرکت های دانش بنیان در دسترس بوده و دانشجویان عزیز نیز می توانند از آن بهره مند شوند.
وی گفت: امروزه شاهد طلایی ترین دوران کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی هستیم و برگزاری بیست و پنجمین کنگره ملی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور توسط این کمیته نمود اصلی این مساله است.
دکتر قلی زاده از افزایش ۱۸ درصدی کاربران عضو شده و ۴۰ درصدی مقالات در بیست وپنجمین کنگره ملی دانشجویان سراسر کشور خبر داد و افزود: علاوه براین تعداد مقالات پذیرفته شده در این کنگره نیز ۳۴ درصد افرایش داشته است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان پژوهشکده سلولی و مولکولی،آزمایشگاه جامع تحقیقات، واحد توسعه بالینی را جز مراکز تحقیقات ممتاز دانشگاه علوم پزشکی استان برشمرد و گفت: دانشجویان برای اتمام پایان نامه خود می توانند از امکانات این مراکز استفاده نموده و آزمایشگاه جامع تحقیقات و واحد توسعه تحقیقات بالینی دانشگاه علوم پزشکی در بین ۶۵ آزمایشگاه رتبه پنج کشور را به خود اختصاص داده است.
وی اظهار کرد: رتبه دانشگاه در ارزیابی سالانه دانشگاه ها از ۳۳ به ۲۷ در سال جاری رسیده است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در جشنواره فرهنگی، آموزشی وتحقیقاتی دستیاران جدید الورود(فرات) گفت: دانشجویان دستیاری به عنوان اساتید علمی آینده لحاظ می شوند و نهاد مقام معظم رهبری در دو حوزه معرفتی و غیر معرفتی فعالیت دارد.
وی افرود: درحوزه معرفتی جلسات هم اندیشی نخبگان و اساتید برگزار می شود .
حجت الاسلام طاهری بیان کرد: امیر المومنین ارزش هر انسان را نسبت به علم او دانسته است.
وی افزود: این نهاد در بحث سبک زندگی موضوع همسفر تا بهشت را اجرا می کند و مطابق با این طرح افرادی که در طول دوره دانشجویی خود متاهل بشوند این نهاد بیشترین خدمات را در مشهد مقدس برای این عزیزان تدارک دیده است و علاوه بر این برگزاری کارگاه های سبک زندگی برای دانشجویان و اساتید از جمله سایر اقدامات نهاد مقام معظم رهبری برای دانشجویان و اساتید است.
رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی در خصوص موسسه بهار نکو عنوان کرد: این موسسه دومین موسسه تخصصی خانواده در کشور بوده که در حوزه های مختلف از جمله سبک زندگی فعالیت می کند.
حجت الاسلام طاهری گفت: استان آذربایجان غربی هم اکنون دارای ۵۰۰ دانشجوی خارجی در حوزه پزشکی است و این درحالی است که قبل از انقلاب آذربایجان غربی نیازمند خدمات پزشکی از سایر کشورها بود و این توفیقات به دست آمده در سایه اساتید این دانشگاه بوده است.
دکتر شاهصنم غیبی مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دبیر علمی جشنواره نیز طی سخنانی اجرای این جشنواره را برای دومین سال گامی بسیار موثر در آماده سازی دستیاران برای آغاز موفق این دوره تخصصی برشمرد .
گفتنی است جشنواره فرهنگی، آموزشی وتحقیقاتی دستیاران جدید الورود(فرات) دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از 1 تا 4 مهر ماه ادامه خواهد داشت .
نظر دهید